Hemsidan är fortfarande under produktion – mer information angående vårt sortiment visas snart.
 
Oliver och fetaost -vad kan vara mer grekiskt? Denna smakkombination har varit en omtyckt favorit genom tiderna.
Olivadelis oliver är fyllda för hand och marinaderna är mixade med medelhavsörter som ett perfekt komplement till olivernas sälta och köttiga konsistens.

Sortiment

OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver menu-olivadeli-_08_pirioliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver OlivaDeli Oliver

Näringsvärden

Med sin rika, feta smak, är oliver ett friskt och nyttigt tilltugg.

Oliver är laddade med enkelomättade fetter, som hjälper till att sänka LDL-kolesterolet och skyddar mot åderförkalkning. Oliver innehåller även skvalen, en förening som ökar immunförsvaret och hjälper till att minska risken för sjukdomar.

Näringsämnena i oliver ger en rad positiva hälsoeffekter. De höga nivåerna av enkelomättat fett, som är kraftigare än fleromättade fetter, hjälper till att öka styrkan i kroppens yttre cellmembran. Detta skydd, tillsammans med vitamin E och andra antioxidanter i Oliver, minskar risken för cellskador.